All for Joomla All for Webmasters

RRUSHI I THATE

. Posted in Shendeti.

Pin It

Sot duam të ju rikujtojmë dobitë që vijnë 
nga ngrënia e rrushit të thatë!

-Ndihmon në lehtësimin e kapsllëkut,


-Ndihmon në shërimin e anemisë,


-Përmban vitamin B që ndihmon përpunimin e gjakut,


-Prezenca e bakrit ndihmon në përpunimin e rruazave të kuqe të gjakut,


-Lufton infeksionet bakteriale dhe virale,


-Mbrojnë sytë nga dëmet e shkaktuara nga radikalet e lira (oksiduesit) dhe 


-Shumë i dobishëm për shëndetin dental.

Pin It

Të gjitha të drejtat e rezervuara. Burimi Jetes 2007-2019 - Dizajnuar nga: www.burimijetes.com