All for Joomla All for Webmasters

E NËSE AJO REFUZON...

. Posted in Familja islame.

Pin It

Edukimi fetar në familje

Transmetohet nga Aishja -Allahu qoftë i kënaqur prej saj!- se ka thënë:

"I Dërguari i Allahut -alejhi salatu ue selam- falte namaz nate, kurse kur fillonte të falte namazin e vitrit thoshte: " Oj Aishe, ngrihu dhe fale vitrin!" (Muslimi)

Gjithashtu i Dërguari i Allahut -alejhi salatu ue selam!- ka thënë:

"E mëshiroftë Allahu njeriun i cili ngrihet për të falur namaz nate dhe e zgjon edhe gruan e tij për t'u  falur, e nëse ajo refuzon, e spërkat fytyrën e saj me ujë."

(Ahmedi dhe Ebu Daudi, hadithi është sahih)

"Dyzet këshilla për përmirësimin e familjes"

Burimi Jetës

02.07.2016

 

Pin It

Të gjitha të drejtat e rezervuara. Burimi Jetes 2007-2019 - Dizajnuar nga: www.burimijetes.com