All for Joomla All for Webmasters

E VESHUR, E ZHVESHUR

. Posted in Familja islame.

Pin It

Prej shenjave të Kiametit është: "Shfaqja e të veshurave, të zhveshura"

Dalja e grave prej rregullave të ligjit islam, duke veshur rroba të cilat nuk i mbulojnë pjesët e trupit të tyre që duhen mbuluar.

Përcillet nga Ebi Hurejra -Allahu qoftë i kënaqur prej tij-  se i Dërguari i Allahut -alejhi salatu ue selam- ka thënë: 

"Dy lloje njerëzish prej banorëve të Zjarrit nuk i kam parë ende:

njerëz të cilët mbajnë shkopinj, që duken si bishtat e lopëve dhe me to godasin njerëzit,

gra të veshura, të zhveshura, të krekosura e provokuese. Kokat e tyre duken si gunga të mënjanuara të devesë.

Ata nuk do të hyjnë në Xhenet dhe nuk kanë për ta ndjerë erën e tij, edhe pse era e tij arrin në distancën kaq dhe aq." (Sahihul Muslim)

“Mëso fenë tënde”

Burimi Jetës

14.08.2016

Pin It

Të gjitha të drejtat e rezervuara. Burimi Jetes 2007-2019 - Dizajnuar nga: www.burimijetes.com