All for Joomla All for Webmasters

ÇFARË KËRKOHET PREJ MEMORIZIMIT TË KURANIT?

. Posted in FETVA.

Pin It

Pyetje: Çfarë kërkohet prej memorizimit të Kuranit?

 

Përgjigje: Ibn Kajimi -Allahu e mëshiroftë-  ka thënë:

"Ajo që kërkohet nga leximi i Kuranit apo memorizimi i tij, është kuptimi i tij dhe puna me të. Nëse nuk është ky qëllimi i memorizimit të tij, atëherë ky nuk është prej njerëzve të dijes dhe fesë."

“Mexhmu- El-fetaua” 23/55

Përktheu: S.Kuburi

Burimi Jetës

13.06.2016

 

Pin It

Të gjitha të drejtat e rezervuara. Burimi Jetes 2007-2019 - Dizajnuar nga: www.burimijetes.com