All for Joomla All for Webmasters

SI AGJËROHEN GJASHTË DITËT E SHEVALIT?

. Posted in FETVA.

Pin It

Ibën Bazi (Allahu e mëshiroftë!):

“Besimtari nëse dëshiron i agjëron në fillim të muajit, nëse dëshiron i agjëron në mesin e muajit ose në fund të muajit. E nëse dëshiron i agjëron të ndarë (disa ditë në fillim, në mes e në fund).” Mexhmu fetaua ue mekalat (15)

Ibën Uthejmini (Allahu e mëshiroftë!):

“Më e mira është që agjërimi i gjashtë ditëve të Shevalit të fillojnë menjëherë pas përfundimit të festës së fitër Bajramit dhe të agjërohen rresht. Mexhmu fetaua ue rasail (20)

Perktheu: Unejs Sheme

Burimi Jetes

06.07.2016

 

Pin It

Të gjitha të drejtat e rezervuara. Burimi Jetes 2007-2019 - Dizajnuar nga: www.burimijetes.com