All for Joomla All for Webmasters

DO TË UDHËTOJË DUKE MOS MUNDUR TË BËJË TAVAFIN

. Posted in FETVA.

Pin It

 

Pyetje: Një gruaje i erdhën menstruacionet dhe do udhëtojë duke mos mundur të bëjë tavafin e ifadës. Çfarë ka për detyrë të veprojë?

 

Përgjigje: Shejh Salih el-Feuzani (Allahu e ruajttë!):

Ajo nuk duhet të udhëtojë veçse pasi të ketë kryer tavafin e ifadës. Pra, të vonohet derisa të pastrohet dhe të lahet dhe të kryejë tavafin e ifadës. Nëse ajo nuk mundet të qëndrojë në Mekë, i lejohet të udhëtojë dhe në momentin që do pastrohet duhet të kthehet në Mekë për të kryer tavafin e ifadës

“Durusu ue fetaua el-Haxh”

Përktheu: Unejs Sheme

Burimi Jetes

13.08.2016

 

Pin It

Të gjitha të drejtat e rezervuara. Burimi Jetes 2007-2019 - Dizajnuar nga: www.burimijetes.com