All for Joomla All for Webmasters

A I LEJOHET HAXHIUT NË RAST NEVOJE

. Posted in FETVA.

Pin It

 

Pyetje: A i lejohet haxhiut që në rast nevoje të dalë nga Mina për të shkuar në Xhide, pastaj të kthehet për ta kaluar natën në Mina?

 

Përgjigje: Shejh Salih el-Feuzani (Allahu e ruajttë!):

Po, lejohet. Por, më e mira është që ai të qëndrojë në Mina ditën dhe natën.

“Durusu ue fetaua el-Haxh”

Përktheu: Unejs Sheme

Burimi Jetes

13.08.2016

 

Pin It

Të gjitha të drejtat e rezervuara. Burimi Jetes 2007-2019 - Dizajnuar nga: www.burimijetes.com