All for Joomla All for Webmasters

I LEJOHET TË CAKTOJË DIKË TJETËR QË T’I GJUAJ PËR TË

. Posted in FETVA.

Pin It

Pyetje: A i lejohet gruas shtatzëne që të caktojë dikë tjetër për të gjuajtur guralecët në vend të saj?

 

Përgjigje: Shejh Salih el-Feuzani (Allahu e ruajttë!):

Nëse ajo frikësohet për foshnjën apo është e dobët fizikisht dhe nuk mundet t’i gjuajë vetë guralecët, atëherë i lejohet të caktojë dikë tjetër që t’i gjuaj për të.

“Durusu ue fetaua el-Haxh”

Përktheu: Unejs Sheme

Burimi Jetes

13.08.2016

 

Pin It

Të gjitha të drejtat e rezervuara. Burimi Jetes 2007-2019 - Dizajnuar nga: www.burimijetes.com