All for Joomla All for Webmasters

MARRJA E GURALECËVE NGA MINA

. Posted in FETVA.

Pin It

Pyetje: A lejohet mbartja (marrja) e guralecëve nga Mina për të gjuajtur në tri xhemeratet ditën e njëmbëdhjetë dhe dymbëdhjetë?

 

Përgjigje: Shejh Salih el-Feuzani (Allahu e ruajttë!):

Lejohet të merren guralecët nga Mina dhe nga vendet e tjera të Haremit. Madje ajo është gjëja më e mirë sesa marrja e tyre nga Muzdelifeja, përveç guralecëve që hidhen në xhemratul-akabeh ditën e kurban bajramit, të cilat merren nga Muzdelifeja ose gjatë rrugës.

“Durusu ue fetaua el-Haxh”

Përktheu: Unejs Sheme

Burimi Jetes

15.08.2016

 

Pin It

Të gjitha të drejtat e rezervuara. Burimi Jetes 2007-2019 - Dizajnuar nga: www.burimijetes.com