All for Joomla All for Webmasters

A DUHET TA LARGOJË AROMËN?

. Posted in FETVA.

Pin It

Pyetje: Personi pas veshjes se ihramit -nga harresa- u la me sapun aromatik, a duhet të bëj ndonjë gjë?

 

Përgjigje: Shejh Salih el-Feuzani (Allahu e ruajttë!):

Nëse muhrimi (ai që kryen umrën ose haxhin) harron dhe përdor sapun aromatik apo parfum -duke qenë muhrim-, ai duhet ta largojë aromën/parfumin me larje dhe nuk ka asgjë për të. Dhe nuk merret në përgjegjësi për shkak të harresës.

“Durusu ue fetaua el-Haxh”

Përktheu: Unejs Sheme

Burimi Jetes

15.08.2016

 

Pin It

Të gjitha të drejtat e rezervuara. Burimi Jetes 2007-2019 - Dizajnuar nga: www.burimijetes.com