All for Joomla All for Webmasters

Në cilën jetë janë tani të dërguarit e Allahut?

. Posted in FETVA.

Pin It

 

kubejamPyetja: Në cilën jetë janë të dërguarit e Allahut dhe ne veçanti i Derguari jone s.a.v.s, si dhe sahabet te cilet kane qene te pergezuar me xhennet?

 

Përgjigjja: Alejkum selam! Njerëzit pas vdekjes dhe para ringjalljes Ditën e Kiametit, ndodhen në jetën e "berzahut", që do të thotë në jetën e varrit, jetë e ndërmjetme në mes kësaj bote dhe botës tjetër.

Nga kjo nuk bën përjashtim asnjë njeri, qoftë ky Profet ose jo, pavarësisht veçantisë që kanë Profetët nga njerezit e tjerë.

 Allahu e di më së miri.

 

Justinian Topulli

Burimi i Jetës

Publikimi i parë: 06.07.2009

Pin It

Të gjitha të drejtat e rezervuara. Burimi Jetes 2007-2019 - Dizajnuar nga: www.burimijetes.com