All for Joomla All for Webmasters

Asgjë në këtë ditë, përveç agjërimit

. Posted in FETVA. Vizita: 2834

fShare
45
Pin It

 

agjerimShejh Ibn Uthejmini -Allahu e mëshiroftë!- ka thënë:

 

"Shfaqja e mërzisë apo gëzimit në këtë ditë (Ashures), të dyja janë në kundërshtim të Sunetit (traditës) së Profetit -alejhi salatu ue selam- dhe nuk transmetohet nga i Dërguari i Allahut -alejhi salatu ue selam- për këtë ditë, përveç  agjërimit."

 

Ibn Uthejmin, "Fetaua", 2/297

Burimi i Jetës

30.09.2017

fShare
45
Pin It

Të gjitha të drejtat e rezervuara. Burimi Jetes 2007-2018 - Dizajnuar nga: Burimijetes.com