All for Joomla All for Webmasters

Veçimi i ditës së dymbëdhjetë të Rabi el-Euel për leximin e biografisë së të Dërguarit alejhi selam

. Posted in FETVA.

Pin It

muhamed asPyetje: Unë jam imam xhamie dhe namazfalësit më kërkojnë që të lexojmë për jetën e të Dërguarit të Allahut -alejhi salatu ue selam- të hënën e ardhshme, ditën e dymbëdhjetë të muajit Rabia el-Euel.

 

Përgjigje: Jo, jo mos ua lexo atyre këtë, mos u lexo atyre ditën e hënë asnjëherë, sepse kjo është për shkak të ditës së hënë e cila i bie në datën dymbëdhjetë të Rabia el-Euel, i cili është bidat. Prandaj mos u lexo atyre, as mos iu përgjigj atyre..

 

 

Referenca: Shejh Feuzani në http://www.alfawzan.af.org.sa/node/3745

Burimi i Jetës

30.11.2017

Pin It

Të gjitha të drejtat e rezervuara. Burimi Jetes 2007-2019 - Dizajnuar nga: www.burimijetes.com