All for Joomla All for Webmasters

Vendimi për recitimin e Sures El-Kehf të premten

. Posted in FETVA.

Pin It

suretu el kehfPyetje: Cili është vendimi për recitimin e Sures El-Kehf të premten gjatë ditës dhe natës?

 

Përgjigje: Recitimi i sures El-Kehf të premten është një veprim i preferuar dhe ka meritë në të... dhe nuk ka dallim midis një personi që e reciton atë nga Libri ose përmendesh... dhe dita, sipas ligjit islam është nga koha e lindjes së diellit deri në perëndim... dhe bazuar mbi këtë, nëse një person e reciton atë pas namazit të së premtes, ai do ta marrë shpërblimin për të.

 

Referenca: "Fatawa Islamiyah", Vol. 2, f. 477 - Shejh Muhamed bin Salih el-Uthejmin

Përktheu: M. Tafa

Burimi i Jetës

31.11.2017

Pin It

Të gjitha të drejtat e rezervuara. Burimi Jetes 2007-2019 - Dizajnuar nga: www.burimijetes.com