All for Joomla All for Webmasters

A duhet ta filloj në Ramazan leximin e Kuranit nga fillimi?

. Posted in FETVA. Vizita: 2408

fShare
44
Pin It

 

fatihaPyetje: Eselamu alejkum. Kam nje program ditor per leximin e Kuranit, nje xhuz ne dite. Me leximin aktual qe jam, kur fillon ramazani, me mbeten edhe 5 xhuzet e fundit. A duhet te vazhdoj leximin ketu ku kam radhen apo te filloj nga fillimi ne ramazan?

 

 

Përgjigje: Ue alejkum selam!

Nuk është e thënë që ta fillosh leximin e Kuranit nga fillimi, e rëndësishme është që gjatë këtij muaji të lexosh Kuran dhe nëse mundesh t'i bësh hatme.

E lus Allahun që t'jua mundësojë arritjen e mirësive në këtë muaj!

 

Bledar Haxhiu

Burimi i Jetës

13.05.2018

fShare
44
Pin It

Të gjitha të drejtat e rezervuara. Burimi Jetes 2007-2018 - Dizajnuar nga: Burimijetes.com