All for Joomla All for Webmasters

A shpërblehet kush agjëron tre ose pesë ditë nga gjashtë ditët e Sheualit?

. Posted in FETVA.

Pin It

3Pyetje: A shpërblehet kush agjëron tre ose pesë ditë nga gjashtë ditët e Sheualit?

 

Përgjigje: "Po, ka shpërblim, por nuk e arrin shpërblimin që e ka llogaritur Profeti -alejhi selam- në hadithin:

«من صام رمضان ثم أتبعه بست من شوال فكأنما صام الدهر».

"Kush agjëron Ramazanin dhe e pason me gjashtë ditë agjërim nga muaji Sheual konsiderohet sikur ka agjëruar gjithë vitin”.

 

 

Ibn Uthejmin -Allahu e mëshiroftë!-

në "Fetua Nur ala derb", 75.

Burimi i Jetës

20.06.2018

Pin It

Të gjitha të drejtat e rezervuara. Burimi Jetes 2007-2019 - Dizajnuar nga: www.burimijetes.com