All for Joomla All for Webmasters
Shfaq #
Titulli Autor
A mund të falet kur është lyer? Irfan Tota
Nëse të ikën namazi i sabahut Sadik Ukperaj
Ka kuptuar gabimin, a i falet ky mëkat? Justinian Topulli
A lejohet që gruaja të falet pa hixhab në shtëpi? Justinian Topulli
A na pranohet namazi kur s'përqendrohemi? Justinian Topulli
Fjalët e tekbirit dhe tahmidit Shejh Ibn Uthejmin
Vendimi për harresën e dhënies së Zekatul-Fitrit Shejh Bin Baz
A shpërndahet Zekati i Fitrit në para? Shejh Ibn Uthejmin
Vendimi mbi mohimin e Zekatul-Fitrit Shejh Ibn Uthejmin
Kur duhet ta përfundojë itikafin personi në itikaf? Shejh Ibn Uthejmin
Largimi nga xhamia gjatë itikafit Shejh Ibn Uthejmin
Kushtet e itikafit Burimi Jetes
Domethënia e itikafit dhe vendimi i tij Burimi Jetes
Veçimi i një nate të caktuar me adhurim Shejh Ibn Uthejmin
Shenja tipike e Natës së Kadrit Shejh Ibn Uthejmin
Imamët zgjasin lutjen e tyre Shejh Ibn Uthejmin
Epërsia e dhjetë netëve të fundit të Ramazanit dhe dhjetë ditëve të para të Dhulhixhes Shejhul Islam Ibn Tejmije
Imami më qortoi për shkak të përdorimit të parfumit Shejh Ibn Feuzan
Vjellja gjatë agjërimit Shejh Bin Baz
Përdorimi i furçës për dhëmbë gjatë agjërimit Shejh Ibn Feuzan
Ndërsa agjëron, ai nxitet dhe masturbon Burimi Jetes
Masturbimi gjatë agjërimit Burimi Jetes
Ëndrra 'të lagështa' gjatë ditëve të Ramazanit Shejh Ibn Feuzan
Ejakulimi i spermës në paralojë me gruan gjatë agjërimit Burimi Jetes
Puthja dhe loja me gruan gjatë agjërimit Shejh ibn Uthejmin

Të gjitha të drejtat e rezervuara. Burimi Jetes 2007-2019 - Dizajnuar nga: www.burimijetes.com