All for Joomla All for Webmasters
Shfaq #
Titulli Autor
AGJËRIMI Salih el-Feuzan
FORMA MË E ULËT E AGJËRIMIT Salih el-Feuzan
7 GJËRAT QË E PRISHIN AGJËRIMIN Muhamed ibn Salih el Uthejmin
SI TË PËRGATITEMI PËR RAMAZAN Burimi Jetes
OBLIGIMI YT NË RAMAZAN Muhamed Xhemil Zejno
VLERA E AGJËRIMIT DHE ARSYEJA E SHUMËFISHIMIT TË VEPRAVE Ibn Rexheb
RAMAZANI ËSHTË VËRTET NJË RAST I MIRË Bledar Tefik Haxhiu
LUTJA E AGJËRUESIT NUK KTHEHET Bledar Tefik Haxhiu
GJËRAT E URRYERA (TË PAPËLQYERA) DHE TË PËLQYERA NË AGJËRIM Muhamed ibn Salih el Uthejmin
MARRËDHËNIET SEKSUALE GJATË DITËS NË RAMAZAN Muhamed ibn Salih el Uthejmin
GJËRAT QË E PRISHIN AGJËRIMIN DHE OBLIGOJNË SHPAGIMIN Muhamed ibn Salih el Uthejmin
ÇFARË GJYKIMI KA AGJËRIMI I DIKUJT NËSE BËN NIJET NË MBRËMJE: "NËSE ËSHTË NESËR RAMAZAN ATËHERË UNË JAM AGJËRUES” Muhamed ibn Salih el Uthejmin
ËSHTË OBLIGIM QË TË BËHET NIJETI QË NË MBRËMJE PËR AGJËRIMIN E DETYRUESHËM Muhamed ibn Salih el Uthejmin
KUSH BËN NIJET PËR TË AGJËRUAR MË PAS ÇMENDET, APO I BIE TË FIKËT PËR GJATË GJITHË DITËS, NUK QUHET AGJËRIMI I TIJ Muhamed ibn Salih el Uthejmin
KUSH NUK AGJËRON SI SHKAK I MOSHËS SË THYER, APO TË NDONJË SËMUNDJE TË PASHËRUESHME, DUHET QË PËR ÇDO DITË TË USHQEJË NJË TË VARFËR Muhamed ibn Salih el Uthejmin
GJYKIMI PËR PERSONAT TË CILËT E ARRIJNË OBLIGUESHMËRINË E AGJËRIMIT GJATË DITËS Muhamed ibn Salih el Uthejmin
ËSHTË DETYRË AGJËRIMI PËR ÇDO MUSLIMAN NË MOSHË MADHORE, TË LOGJIKSHËM QË KA MUNDËSI AGJËRIMI Muhamed ibn Salih el Uthejmin
NËSE DIKUSH E SHEH I VETËM HËNËN E RAMAZANIT DHE I REFUZOHET DËSHMIA, DUHET TË AGJËROJË, POR NËSE SHEH HËNËN E SHEUALIT I VETËM DHE I REFUZOHET DËSHMIA, PRAPË DUHET TË AGJËROJË Muhamed ibn Salih el Uthejmin
AGJËRIMI FILLON ME SHIKIMIN E HËNËS NGA NJË INDIVID I DREJTË (I BESUESHËM) Muhamed ibn Salih el Uthejmin
NËSE E SHOHIN HËNËN BANORËT E NJË VENDI OBLIGOHEN TË GJITHË NJERËZIT QË TË AGJËROJNË Muhamed ibn Salih el Uthejmin
AGJËRIMI I RAMAZANIT BËHET OBLIGIM ME ANË TË DY FAKTORËVE Muhamed ibn Salih el Uthejmin
KAPITULLI I AGJËRIMIT – HYRJE Muhamed ibn Salih el Uthejmin
RAMAZANI, VLERA E TIJ DHE GJENDJA E NJERËZVE NË TË Bledar Tefik Haxhiu
AGJËRIMI I GJASHTË DITËVE TË SHEUALIT Burimi Jetes
EDUKATA E DOMOSDOSHME E AGJËRUESIT Tomor Boriçi

Të gjitha të drejtat e rezervuara. Burimi Jetes 2007-2019 - Dizajnuar nga: www.burimijetes.com