All for Joomla All for Webmasters

TË URINUARIT NË ENË NË RAST NEVOJE

. Posted in Pastertia.

Pin It

 

Transmetohet nga Umejme bintu Rakika se ka thënë: “I Dërguari i Allahut (Paqja dhe bekimi i Allahut qofshin mbi të!) kishte një enë prej druri palmash nën krevatin e tij, në të cilën ai urinonte natën.”

E transmeton Ebu Daudi dhe Nesai.

 

Transmetohet nga Aisha (Allahu qoftë i kënaqur prej saj!) se ka thënë: “Thonë se i Dërguari (Paqja dhe bekimi i Allahut qofshin mbi të!) po i linte amanet Aliut, por më kërkoi enën ku urinonte dhe pastaj u këput e u shtri, ndërsa unë nuk e mora vesh se për kë la amanet.”

E transmeton Nesai.

Marrë nga “Muntek el Ahbar”

Burimijetes.com

07.02.2014

 

 

 

Pin It

Të gjitha të drejtat e rezervuara. Burimi Jetes 2007-2019 - Dizajnuar nga: www.burimijetes.com