All for Joomla All for Webmasters

Që jeta të bëhet sa më e lehtë

. Posted in ARTIKUJ.

Pin It


jete e lumtur-Mos komento çdo gjë...!

-Mos hulumto çdo gjë...!

-Mos analizo çdo gjë...!

-Dëgjo... pastaj buzëqesh..., pastaj anashkalo...!

-Nuk është e domosdoshme që të interesohesh për çdo gjë... 

Allahu e mëshiroftë atë i cili neglizhon gjëra për të qëndruar dashuria dhe për të mbuluar të metat e muslimanit. 

Allahu i madhëruar thotë në suren Jusuf: "...dhe e fshehu Jusufi atë në vete dhe nuk ua shfaqi atyre..." 

-Pra, pastërtia e zemrës nuk është turp...

-Neglizhenca nuk është budallallëk...

-Falja nuk është dobësi...

-Heshtja nuk është konvergjencë... 

Këto janë edukatë dhe ibadet!

 

F. Gurra

Burimi i Jetës

20.08.2017

Pin It

Të gjitha të drejtat e rezervuara. Burimi Jetes 2007-2019 - Dizajnuar nga: www.burimijetes.com