All for Joomla All for Webmasters

Arsyeto para se ta mësosh se kishte të drejtë

. Posted in ARTIKUJ.

Pin It

arsyetoIsha profesor… dhe kritikova drejtorin tim... pastaj u bëra drejtor dhe e kuptova se ai ishte i arsyetuar.


Isha student... dhe kritikova profesorin tim... pastaj u bëra profesor dhe e kuptova se ai kishte të drejtë.


Isha i vogël... dhe u nevrikosa nga kujdesi i tepërt i babait... pastaj u bëra baba dhe e kuptova se unë kurrë nuk ia kisha dhënë hakun e tij.


Isha bashkëshort... prekesha shumë shpejt nga fjalët dhe veprat e njerëzve të gruas sime... pastaj u bëra baba i një bashkëshorteje dhe filluan miqtë e mijë të preken nga fjalët dhe veprat e mia... e kuptova se kjo dynja është rrotull.


Isha motër... dhe urreva nusen e vëllait... pastaj u bëra nuse dhe e kuptova se kisha qenë dëmtuese.


Isha bashkëshorte dhe mendova keq për vjehrrën, pastaj u bëra nënë e një bashkëshorti dhe e mësova se ajo nuk ka patur për qëllim diçka.


Arsyetoni... përpara se të rrotullohet koha dhe ta mësosh se tjetri kishte të drejtë.

 

Prandaj... vlerëso..., respekto... dhe bëj mirë atyre që sillen me ty me fjalë dhe vepra të mira!


Përktheu: F. Gurra

Burimi i Jetës

12.02.2018

Pin It

Të gjitha të drejtat e rezervuara. Burimi Jetes 2007-2019 - Dizajnuar nga: www.burimijetes.com